Kurser

 

Vedic Art - grundkurs / 17 principer

Kursstart: augusti


                          

Kursinformation:

För att gå hela grundkursen behöver vi träffas totalt 6 gånger, dessa träffar brukar vara fördelade på 3 hela helger med ca 1 veckas mellan rum, samt ytterligare 1 dag om så behövs.

Då kommer vi att ha gått igenom samtliga 17 principer. Om du inte har möjlighet att komma på någon av de dagar som vi bokat så kan vi komma överens om ny dag och tid så att du kan avsluta din grundkurs. Det finns också möjlighet att dela upp kursen, du behöver dock gå 2 dagar för att gå igenom de första principerna innan du kan göra ett längre uppehåll. Jag brukar vanligtvis ha kurser på våren och hösten. Vi kommer också att ha återträffar för de som avslutat grundkursen, då träffas vi och måla tillsammans.

 

Vad behöver du under kursen:

*Blyertspennor *Anteckningsblock  *Akvarellblock-A3 och A4 *Akrylfärg LUKTFRI kvalite

*Akvarell pennor *Penslar i olika storlekar *Oömma kläder (akrylfärg går ej att tvätta bort när det torkat)

*Innetofflor * Egen medhavd lunch, värmeplattor och ung  finns ( men ingen microvågsugn).

-Dricka, te eller kaffe bjuder jag på.

 

Bokning och kursavgift

Vid bokning och betalning av hela grundkursen 6 dagar är priset 700:- per dag, och ca 30 timmar totalt.

Anmälningsavgiften är 1000:- den ska betalas in senast 2 veckor innan kursstart. Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 1000:- registrerats på mitt bankkonto med mottagare Anette Nyqvister.

Skriv namn och kurs så får du bekräftelse så fort betalningen registrerats. Resterande kursavgift betalas senast 1 vecka innan kursstart om inget annat avtalats dvs 3.200:-.

Om du väljer att dela upp kursen och bara gå en helg blir priset 900:- per dag. Då betalar du in hela kursavgiften 1 vecka före angiven kursstart. Jag rekomenderar, att om du vill fortsätta och gå hela kursen senare att du inte gör ett för långt uppehåll. För de resterade dagarna av grundkursen betalar du 700:- per dag.


Notera att full kursavgift ska betalas även om du senare väljer att inte delta. Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse.

Om du får förhinder att på grund av sjukdom och ej kan delta, finns möjlighet att föra över kursavgiften exkl. anmälningsavgiften till senare kurstillfälle. Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälnings avgift tillbaka.

 

Förkunskaper: Inga

Kurslokal:  Herrviksnäs - Värmdö stuga vid havet

Lärare: Anette Nyqvister

Datum: augusti

Tider: 10:00 - ca 15.00

(Vad gäller dagarna som vi har inbokade efter att kursen startat så är jag alltid flexibel. Skulle man missa en dag kan vi alltid komma överrens om en annan dag, så att du kan ta igen det du missat.)

Anmälan: gå in på KONTAKT
Usui Holy Fire Reiki®

 

 

Usui Holy Fire Reiki®

steg I - grundkurs

 Kursstart: nästa kurstillfälle blir i augusti, mer info kommer snart


Usui Holy Fire Reiki®

steg II - fortsättning

Kursstart: 3-4 augustiUsui Holy Fire Reiki® III Master/Teacher

kombinerad med reviderad Reiki ART, advanced Reiki training.

Kursstart: 26 - 28 juliHoly Fire Karuna Reiki® I, II Master/Teacher

Kursstart: 20 - 22 september                                                           

Kursinformation: Usui Holy Fire Reiki® steg 1 - grundkurs

Här får du lära dig hur du ger Reiki till dig själv och andra med hjälp av dina händer. Under kursen får du historik och information om Reiki systemet och dess etik. Du får lära dig olika handpositioner och hur du praktiserar Reiki. Du får hjälp att ta emot och arbeta med den högsta kraften som nu finns tillgänglig för oss att arbeta med.

Holy Fire är ett tillägg och en energi höjning av den traditionella Usui Reiki. William Lee Rand en ledande Reiki Master från USA fick 2014 till sig den nya formen av Reiki energin som vi nu undervisar utifrån. Fysisk initiering ingår för varje reiki steg.

Under kursen kommer hela ditt energi system genomgå en djup inre transformation både på det personliga, fysiska, mentala och andliga planet. När du avslutat Reiki steg 1 kommer du att bli en kanal för denna fantastiska energi. Reiki energin balanserar störningar i kroppens energi system och stärker kroppens egna läkningsprocesser. Den lindrar vid smärta, stress och utbrändhet. Reiki hjälper också kroppen att rensa ut slaggprodukter och gifter.

Reiki kan utövas yrkesmässigt men också på fritiden och passar därför de flesta människor.

Det ingår också en återträff ca. 3 veckor efter avslutad kurs.*Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer*.


Datum: Augusti

Tid:  10:00 - ca 16:30

Lokal:  Värmdö, 25 min från Slussen eller Solna nära T-banan Näckrosen.

Förkunskaper: Inga, men bra om du har fått en Reiki behandling innan kurs start.

Har du inte fått en behandling innan, kommer vi att skickar Reiki på distans till dig.

Kursmanual samt diplom


Lärare: Anette Nyqvister & Nina Åström -

Usui Holy Fire Reiki® Master/Lärare  &  Holy Fire Karuna Reiki® Master

Anmälan: gå in på KONTAKT


Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning av hela kursavgiften är priset: 3.111:-

Anmälningsavgiften är 1.000:-, den ska betalas senast 2 vecka innan angiven kursstart, om man blir sjuk under tiden fram till kursstart så kan man få pausa avgiften till ett senare kurstillfälle, den ska dock användas inom ett år från det tänkta kursdatumet. Resterande avgift på 2.111:- betalas senast 1 vecka före kursstart. Max fyra deltagare.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 1.000:- satts in på något av

Anette Nyqvisters eller Nina Åström konto. Skicka intresseanmälan via Anettes eller Ninas kontakt sida,

så meddelar vi aktuellt kontonummer för kursavgift.

5% av intäkterna från mina kurser går till ett välgörande ändamål.

Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse. Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälningsavgift tillbaka.

OBS !!! Vid bokning av Reiki steg II samtidigt med steg I blir den totala kursavgiften 5.999:- i stället för 6.222:-.


Kursinformation: Usui Holy Fire Reiki® steg II - fortsättningskurs

Under Reiki II får du ytterligare utveckla din förmåga till att ta emot och förmedla Reiki. Denna gång fokuserar vi på att ge Reiki på distans dvs. skicka Reiki till sig själv och andra. Du kan också skicka Reiki till nutid, framtid och till ditt förflutna för att hela och läka olika situationer. Reikin fungerar också att skicka till situationer och drömmar. Tid och rum existerar inte eftersom det handlar om energi. Vi kommer också att arbeta med kristaller som är ett fantastiskt verktyg för att förmedla, absorbera och förstärka Reiki energin. Fysisk initiering ingår för varje Reiki steg.

*Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer*.


Datum: 3-4 augusti

Tid: 10:00 - ca16:30

Lokal: Värmdö, 25 min från Slussen eller Solna nära T-banan Näckrosen.

Förkunskaper: Reiki steg I - grundkurs (Ej distans)

Kursmanual samt diplom


Lärare: Anette Nyqvister & Nina Åström -

Usui Holy Fire Reiki® Master/Lärare  &  Holy Fire Karuna Reiki® Master

Anmälan: gå in på KONTAKT

 

Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning av hela kursavgiften är priset: 3.111:-

Anmälningsavgiften är 1.000:-, den ska betalas senast 1 veckor innan angiven kursstart, om man blir sjuk under tiden fram till

kursstart så kan man få pausa avgiften till ett senare kurstillfälle, den ska dock användas inom ett år från det tänkta kursdatumet. Max fyra deltagare.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 1.000:- satts in på något av

Anette Nyqvister eller Nina Åström konto. Skicka intresseanmälan via Anettes eller Ninas kontakt sida,

så meddelar vi aktuellt kontonummer för kursavgift.


 5% av intäkterna från mina kurser går till välgörande ändamål.

Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse.Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälningsavgift tillbaka.


Kursinformation: Usui Holy Fire Reiki® III Master/Teacher

kombinerad med reviderad Reiki ART, advanced Reiki Training.


Är du redo att höja dina frekvenser och öppna upp för stark andlig utveckling?

Då är du välkommen till dessa tre dagar fyllda av kärleksfull kosmisk energi.

Under dessa tre dagars utbildning kommer du att kunna använda denna energihöjningen till att höja dina egna energier på ett andligt, personligt samt utvecklande plan. Ditt hjärta öppnas upp för att ta emot en högre andlig energi & healing. Du kommer också får alla förutsättningar att hålla dina egna kurser i Usui Holy Fire Reiki, om du så önskar. På Master nivån arbetar energin med dina långsiktiga livsmål och syften.


Denna energihöjning är ett tillägg till den traditionella Reiki energin som Mikao Usui fick till sig 1914. Energin kanaliserades 2014 och introducerades av William Lee Rand som ett komplement till tidigare Reiki energi. William Lee Rand är praktiserande Reiki Master från USA och ICRT, The International Center for Reiki Training. Innan Holy Fire var vi bara medvetna om en del av Divine Healing, tack vare Holy Fire har vi blivit medvetna om Reiki på ett mera utökat sätt. Begreppet Holy kommer från ordet Hel/Whole som betyder Fullständig/Helhet och har inget med religion att göra. Holy Fire är en gränslös helande energi från det högsta gudomliga medvetandet.


Eftersom energierna på jorden har höjts har vi öppnat upp för fler chakra i takt med våran andliga utveckling, därför jobbar vi nu med femton chakra mot tidigare sju. Detta behövs för att vi ska kunna ta emot den nya högre frekvensen. Även färgerna ändras i takt med att vi tar emot dessa högre frekvenser.


Vi vägleds av våra närvarande kosmiska mästare och ärkeänglar. Divine Love, den högsta kosmiska kärleksenergin förmedlas via Invigningar (tändningar) i stället för Initieringar.


När man bokat sin plats och betalt kursavgiften, får man manualen hemskickad så att man hinner titta igenom och bekanta sig med de nya symbolerna. *Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer*.


Detta ingår bla i kursen:

* En fördjupad förklaring av Reikis historia och rötter.

* Initieringar i Reiki ART & Reiki Master

* Invigningar i Holy Love & Divine Love

* Definition av själ & ande

* Reiki -rörelsemeditation

* Aurarening med andlig kirurgi

* Hur man blir en bra förebild/lärare

* Guidade meditationer

* Hur man Initierar i avancerad Reiki-healing

* Alla symboler för Reiki Master, Reiki ART & Holy Love

* Tid att öva och praktisera

* Kursmanual och diplom


Datum: 26 - 28 juli, Obs! kursen är tre dagar.

Tid: 10:00 - ca 17:30

Lokal: Värmdö, 25 min från Slussen

Förkunskaper: Reiki steg II  (Ej distans)

Du bör ha utfört några fysiska behandlingar, samt några distansbehandlingar.


Lärare: Anette Nyqvister & Nina Åström -

Usui Holy Fire Reiki® Master/Lärare  &  Holy Fire Karuna Reiki® Master

Anmälan: gå in på KONTAKT

 

Bokning och kursavgift:

Vid bokning och betalning av hela kursavgiften är priset: 7111:-

Anmälningsavgiften är 1.500:-, den ska betalas senast 4 veckor innan angiven kursstart. Om man skulle bli sjuk under tiden fram till kursstart och inte kan delta, så kan man pausa sin anmälningsavgift till ett senare kurstillfälle, den ska dock användas inom ett år från det tänkta kursdatumet.

Din bokning blir definitiv och ömsesidigt bindande från det att din anmälningsavgift på 1.500:- satts in på något av

Anette Nyqvister eller Nina Åström som mottagare. Skicka intresseanmälan via Anettes eller Ninas kontakt sida,

så meddelar vi aktuellt kontonummer för kursavgift.

Resterande kursavgift på 5.498:- betalas senast 2 vecka innan kursstart om inget annat avtalats.

Din anmälningsavgift är ditt godkännande av denna överenskommelse.Vid avbokning från arrangörens sida betalas full kurs och anmälningsavgift tillbaka.
"Med penslarna i himlen och fötterna på jorden".